Фондация Америка за България

Фондация Америка за България нямат приемно време. Туко що им звънах.

Тоест няма възможност за среща лице-в-лице.

Подканиха ме да ползваме:

http://www.americaforbulgaria.org/contact

и http://www.americaforbulgaria.org/application

Съветваме кандидатите за грант да не попълват формуляра за кандидатстване, а да ни изпратят кратко писмо, не по-дълго от две страници, което представя тяхната организация, намеренията, целите и продължителността на проекта, както и общата сума на необходимото финансиране. За Ваше улеснение препоръчваме да попълвате електронната форма “Запитване”, която се съдържа на тази страница.

и ако вече ни одобрят:

Моля, обърнете внимание, че само, ако след разглеждане на Вашето запитване становището ни е положително, съответният програмен директор ще се свърже с Вас, за да обсъди Вашите идеи по-подробно и да Ви съдейства за оформяне на цялостно предложение. Обичайно, кандидатите могат да очакват да получат отговор в рамките на 1 месец дали техните проектни идеи ще бъдат придвижени по-нататък.

Ако преценим, че предложението Ви може да бъде развито в цялостен проект, то процесът на неговото одобрение, който включва проучване, срещи, посещения на място, преговори, юридически анализ и представяне за одобрение, обикновено отнема един месец, но може да продължи и по-дълго.

Ето проекти от категорията “Гражданско общество и Демокрация”: http://www.americaforbulgaria.org/grants/area/civil/year/all


comments powered by Disqus